ÇİZGİ İZLEYEN
UZAKTAN KUMANDALI TIRTIL

Bant takip eden tırtıl tren ELKON GRUP (FUNGAME) ile ortaklaşa yapılmaktadır. Başta Amerika olmak üzere İngiltere, Ukrayna, Dubai,Osetya gibi ülkelere ihraç edilmektedir. Yurt içinde 20 den fazla iş merkezinde halen çalışmaktadır.

Satış ile ilgili sorularınız için imalatçı www.elkongurup.com.tr web adresinden daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

BİRKAÇ YURT DIŞI REFERANS:
MALL @ ROBINSON ……… PITTSBURGH, PA/ USA
AVIA MALL ……… ISTANBUL, TURKEY
BLOCBUSTER FAMILY ENTERTAINMENT CENTER ……… KIEV, UKRAINE
DOLPHIN MALL ……… MIAMI, FL/ USA
HAPPYBUG EXPRESS ……… BELFAST, UK
HAPPYBUG EXPRESS ……… IRELAND

Sitem beyaz yada parlak bir yüzeye çekilen 5cm genişliğinde siyah bir bandı takip edecek şekilde dizayn edilmiştir. Uzaktan kumanda ile kontrol edilir. Yola bağlı olmadan uzaktan kumanda ile serbest olarak da yönlendirilebilir.

120 Amper akü ile tam gün çalışa bilmektedir. Akü şarj sistemi otomatik olup aküye zarar vermeden doldurur ve şarj bitiminde şarjı keser.

Kontrol ünitesi 2X8 LCD ekran ve 3 adet kumanda butonu ile müzik ve hız ayar seçeneği sunar. Çıkış gücü 2X100 DC amper gücünde bir sürücü katı tarafından sağlanır. Koltuklara bağlanan 5 adet optik sensör bilgileri kontrol ünitesi tarafından sayılarak ekranda gösterilir. Bekleme konumunda ekranın ilk satırında sensorların pozisyonu ve kumanda voltajı, ikinci satırda ise toplam jeton sayısı gösterilir.

Ses sürücüsü MMC kart üzerine yüklenen müziklerden istenilen parçayı çalar. MMC kart üzerine yüklenen parçalar bir bilgisayara takılarak 8bit 22khz wave dosyası ile değiştirilebilir. Ses çıkış gücü 8ohm 30 watt dır.

Sisteme besleyen 2 adet akü gurubu vardır. Ana akü 2 adet 12 Volt akünün seri bağlanması ile 24 Volt sağlamaktadır. Bu aküler sürücü elamanlar üzerinden motorları beslemektedir. Diğer akü kontrol sisteminin ihtiyacı olan sistemin 12Volt beslemesini sağlamaktadır.